Yukarı Çık
Prof. Dr. Ferit Demirkan
Prof. Dr. Ferit Demirkan +90 530 512 02 04

Blog

Bülten

2018 NELER GETİRECEK?

Bu yıl şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter para kaynakları alanınızda, maddi konularda kendinizi toparlamak, krediler almak borçları ödemek vergi sigorta konuları ile ilgili zorluklar aşılabilir. Bütçenize katkı yapacak gelişmeler olacaktır. Metafizik, spiritüel, psikolojik konularda kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Kariyer alanında bu yıl daha güçlü olabileceksiniz, kariyer hedeflerinize disiplinli hareket ederek sorumluluk taşıyarak uzmanlığınızı kullanarak ulaşabilirsiniz. İş kurmak, kendi işinin patronu olmak isteyen Koçlar içinde güzel fırsatlar var. Bu yıl anne ve babayla ilgilenebilir, ebeveyn olma sorumluluğunuzu ciddiye alabilir ve toplum önünde kendinizi daha prestijli bir konumda bulabilirsiniz. Para kazanmayla ilgili yeni yetenekler de geliştirebilirsiniz. Bu yıl maddi konularda ayaklarınızı yere sağlam basmak için daha özgür ve orijinal olabileceğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Tutulmalar bu yıl aşk ve yaratıcılık alanınızda gerçekleşecek aşk hayatınız önemli bir odak noktası olacak. Kalbi boş Koç’lar bu yıl aşkı bulabilir. Evli ve partneri olan Koç’larda ilişkilerine daha fazla sevgi romantizm katacaklar, çocuk sahibi olmak isteyen Koç’lar da bu isteklerini bu yıl gerçekleştirebilirler. Yeni gruplara çevrelere girmek yeni arkadaşlıklar edinmek için bol bol fırsatınız var. Yıl sonuna doğru çok daha fazla gezmek, görmek, keşfetmek, öğrenmek, yeni kültürlere felsefelere açılmak akademik eğitimler almak ve hayat vizyonunuzu geliştirme isteği duyacaksınız ve ev ve aile hayatınızı daha konforlu kılmak ve güçlendirmek için yapmak istediğiniz çok şeyiniz olduğunu göreceksiniz.

Bu yıl şans ve fırsatlar yıldızı size ilişkiler alanında bol şans getirecek. Aşklar ve flörtler bu yıl sizi geliştirecek, kendinizi daha iyi tanıma fırsatı elde edeceksiniz. Bazı Boğalar bu yıl evlenme kararı alabilirler. Evli Boğalar eşleriyle bağlarını çok güçlü kılacak şansı yakalayacaklar. İş kurmak veya ortaklık kurmak isteyen Boğalar için de güzel bir dönem olacak maddi anlamda sizi güçlendirecek ortak işler veya çalışmalar yapabilirsiniz. Eşinizle, partnerinizle yakın çevrenizle sosyal hayatta çok daha aktif olabileceksiniz hatta birlikte ilgi alanları yaratıp bir arada faaliyetlere katılabilirsiniz. Boğalar hayat bakışlarını, yaşam ideallerini ve gelecek vizyonlarını bu yıl yeniden yapılandırmak isteyecekler. Fikirler ve düşünceler inançlar ve spiritüel konular sizin için önemli olacak. Bu konularda eğitim alabilirsiniz, gezerek görerek öğrenmek isteyebilirsiniz. Akademik çalışmalar yapmak isteyen Boğa’lar olabilir. Basın- Yayın alanı Reklam, tanıtım ve kampanyalar, internet siteleri, haberleşme ve Uluslar arası ticaret konuları, uzun yolculuklar ve yabancılarla ilişkiler bu sene Boğa’ların dikkatini çeken, ilgilendikleri , hatta para kazandıkları veya kişisel gelişim süreçlerine etki edecek konulardan olabilir. Mayıs ayından itibaren zayıflamak, görüntünüzü değiştirmek ve bambaşka bir görünüme kavuşmak mümkün. Hayatınıza daha sıra dışı ilginç ve özgür ruhlu, alıştığınız çevrenin dışından kişiler çekebilirsiniz. Bu yıl tutulmalar ev ve yerleşim, aileyle ilişkiler, ebeveynlik ve kariyer alanlarınızda yer alacak. Bu konularda yenilikler yapabilir, ev alıp satabilir, taşınabilir, evlenebilir veya çocuk sahibi olmak için karar alabilirsiniz. Yıl sonuna doğru maddi konularda genişlemek büyümek ticari hedeflere sahip olmak krediler almak, borçları ödemek, ortaklı işlerden gelen gelirleriniz varsa kazançlarda artış veya aile bütçesinin gelişmesi gibi fırsatlar yakalayacaksınız.

Bu yıl şans ve fırsatlar yıldızı iş hayatınızda kurduğunuz ilişkilerde ve çalışma koşullarınızda size fırsatlar ve gelişme olanakları getirecek. Sağlığınızı daha güçlendirmek ve sağlığınıza önem vermek için şansınız var. Detoks yapmak zayıflamak, bedeninizi güçlendirecek diyet rejim veya egzersizler yapmak için harekete geçebilirsiniz. İş değiştirmek veya işle ilgili yeteneklerini geliştirmek isteyen İkizler varsa bu konuda da şans sizin yanınızda kişisel gelişim konuları size iyi gelecek. Bu yıl para paylaşımı, bütçe, aileyle ortak paralar, miras veya iş ortakları ile bütçeyi sağlama almak konusu ön planda olabilir, borçlarınızı ödemek, vergi, sigorta işleri ile uğraşmak mümkün. İsteyen İkizler iş kurmak ve kendi işinin patronu olmak isteyebilir, bazı İkizler de var olan işlerini kapatarak başka bir iş alanına yönelmek isteyebilirler. Bu yıl bilinçaltınızı derinlemesine incelemek sizi sıkan strese sokan problemleri çözmek, içsel bir dönüşüm yaşamak ve kısıtlardan engellerden kurtulmak için hayata yeni bir bakış açısı ile sarılabilirsiniz. Daha orijinal, yaratıcı ve bireysel bir bakış açısıyla yaşamınıza katacak çok şeyiniz olacaktır. Bu yıl tutulmalar eğitimleri, zihinsel projeleri, yolculukları, yakın çevre ilişkilerini temsil eden alanda gerçekleşecek. Çok daha zihinsel ve ilgi alanlarınız çerçevesinde öğrendiğiniz geliştiğiniz yolculuklar yaptığınız insanlarla bol bol iletişim kurduğunuz bir yıldasınız. Düşünceler ve kendinizi nasıl ifade ettiğiniz sizin için çok önemli olacak. Kardeşler ve yakın akrabalarla kurduğunuz ilişki ve iletişim ön planda olacak ve bir kendinizi tekrar tanıma ve değerlendirme süreci olacaktır. Yıl sonuna doğru ilişkiler, evlilik, ciddi beraberlikler ve iş ortaklıkları size şans ve fırsatlar getirmeye başlayacak. Sosyal hayatınız canlanacak ve çok daha dikkat çekici olacaksınız. Bekar İkizler hayatlarına önemli bir ilişki katabilecekleri fırsatı yakalayacak, evli ikizler ilişkilerinde çok daha dürüst samimi heyecanlı ve hevesli olabilecek. İş hayatında başarı kazanmak isteyen İkizler bunu yeni bir vizyon ve gelecek projesi ile hayata geçirebilecek.

Bu yıl Yengeçler aşk hayatında oldukça şanslılar. Kalbi boş olan Yengeç’ler için aşık olmak, tutkulu bir ilişki yaşamak için çok büyük şans ve fırsat var. Evli Yengeç’ler isterlerse bu yıl çocuk sahibi olabilirler. Çocuklu Yengeç’ler çocuklarının hayatına daha fazla eğlence, bilgi, yetenek katmalarına yardımcı olacaklar. Kendi ilgi alanlarınıza da eğilmek için daha fazla istek duyacaksınız. Hobilerinize odaklanabilirsiniz, isteyen Yengeç’ler ilgi alanlarından para kazanmaya veya tanınırlık elde etmeye başlayabilirler. Çok daha fazla insanla birlikte, sosyal ve aktif olabileceğiniz bir yıldasınız. Bu yıl ilişkileriniz size daha fazla sorumluluk yükleyecek, kendinizi eşinizle, partnerinizle veya iş ortağınızla daha ciddi, gerçekçi, planlı ve kurallı bir iletişim içinde olmaya istekli hissedeceksiniz ve beraberlik kurmak isteyen Yengeç’ler ilişkilerinde daha kuralcı ve akılcı davranacaklar. Hata yapmak istemeyeceksiniz ve sağlam bir yapı kurmak için ilişkileri yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Evli Yengeç’ler eşlerine karşı daha somut ve pragmatik bir tutum yansıtacaklar. Bekar Yengeç’ler bu yıl evlenmek ve aile sahibi olmak için adım atabilirler. Bu yıl yeni çevrelere girebilir, sıra dışı arkadaşlıklar edinebilirsiniz. Gruplar, dernekler, klüpler, organizasyonlar ve arkadaş çevrenizde yenilikler yer alacaktır. Daha özgür, sıra dışı, yeni bir bakış açısıyla arkadaşlıklarınızı ele alma arzusu duyabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınıza karşı bakış açınız değişebilir. Daha fazla teknolojik konularla ilgilenebilirsiniz, geleceğe yatırım yapmak isteyeceksiniz ve maddi anlamda sizi sakin ve huzurlu bir geleceğe taşıyacak kararlar almak için çaba göstereceksiniz. Yıl sonuna doğru iş ve çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda büyük ilerleme ve genişleme fırsatınız olacak. Yeni bir iş, yeni bir yetenek veya çalışma koşulu yaratmak için fırsatınız var. Çalışmaktan ve günlük hayattan daha fazla keyif almak, sağlığınızı korumak ve bedeninize özen göstermek için değişimler yapabilirsiniz.

Bu yıl şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter size evinizi ailenizi yerleşimle ilgili konularda, ev alımı -satım kiralama ve ebeveynlerle ilişkiler konusunda destekleyici etkilerini yansıtacak. Ailenizle daha fazla vakit geçirme fırsatı bulacaksınız. Yeni bir eve taşınmak, ev almak, mülk yatırımı yapmak isteyen Aslan’lar için güzel bir dönem. Tutulmalar bu yıl sizin burcunuzda gerçekleşeceği ve ilişkiler alanında yenilikler değişimler gerçekleşecektir. Evlenmek, ev kurmak, hayatınıza ciddi bir ilişki katmak, iş ortaklığı kurmak ve evlilikle ilgili ciddi kararlar almak için fırsatınız var. Ayrıca dış görünümünüzü değiştirmek, daha çekici ve bakımlı olmak için yenilikler yapabilirsiniz. Daha sosyal ve dışa dönük yaşamak isteyeceksiniz. Bu yıl sağlığınıza özen göstermek, kendinize önem vermek ve günlük hayatınızı ciddiyetle ele almak için adım atabilirsiniz. Sizi yorabilecek bir günlük yaşam ve çalışma temposu olacaktır fakat aynı zamanda iş hayatınız ve çalışma düzeniniz daha sorumluluk içerecek. İş kurmak, ile girmek veya var olan işini kurumsallaştırmak, prestij kazanmak ve büyümek için olanakları değerlendirmelisiniz. Yeteneklerinizi kullanmak uzmanlık geliştirmek ve mesleğinizde başarı kazanmak için çok çalışabilirsiniz. Emeğinizin karşılığını mutlaka alacaksınız. Yıl sonuna doğru aşk hayatınız oldukça canlı renkli ve eğlenceli olacak. Aşka ve romantizme hayatınızda daha fazla yer vermek isteyebilirsiniz. Yeni hobiler edinebilirsiniz. İsteyen Aslan’lar çocuk sahibi olabilirler. Daha yaratıcı, zihinsel ve entelektüel konularla ilgilenerek, eğitimler alarak, yeni kültürler ve trendlerle haşır neşir olarak gelişecek ve ilerleyeceksiniz.

Bu yıl şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter size eğitimler, sınavlar, kurslar, zihinsel projeler, internet siteleri, kısa yolculuklar ve geziler, kardeşler ve yakın çevre ilişkileri konusunda fırsatlar getirecek. Ulaşım ve haberleşme alanında size genişleme büyüme yenilenme fırsatı sunacak. İsteyen Başak’lar yeni bir araba veya teknolojik araç gereçlere yatırım yapabilir, ev taşıyabilir, okul veya kurs değiştirebilir veya yeni bir eğitime başlayabilir. Yeteneklerinizi geliştirmek için harika bir şansınız olacak. Kardeşler ve yakın akrabalarınızla ilişkilerinizi güçlendirmek onların sorunlarına yardımcı olmak isteyebilirsiniz, yardımlaşma enerjisini bol bol hissedeceksiniz. Tutulmalar bu yıl sizin günlük işlerinizi, çalışma hayatınızı ve sağlığınızı temsil eden alanda yer alacak. Çalışma koşullarınızı değişime uğratmak size daha uygun ve konforlu hala getirmek için emek harcayabilirsiniz. İsteyen Başak’lar bu dönemde iş değiştirebilir, iş bulabilir veya terfi edebilir. Sağlık konularına da özen göstermelisiniz. Bedeninizi güçlendirecek konularla ilgilenebilirsiniz. Kalp ve sırt sağlığı damar ve varisler bu dönemde ön plana çıkabilir. Aşk ve ilişkiler konusunda bu yıl daha gerçekçi akılcı dikkatli ve kuralcı davranmak isteyeceksiniz. İlişkilerden ne beklediğinizi daha net anlayacaksınız. Hayattan keyif almak için neler yapabileceğinizi düşünmelisiniz. Bazı Başak’lar hobilerinden, yaratıcı yeteneklerinden para kazanmak ve iş kurmak için adım atabilirler. Çocuk sahibi olmak için karar alınabilecek bir dönem. Y a da çocukların hayatınızdaki yerini önemini düşünmek fark etmek için bu dönem belirleyici olacaktır. Çocuk sahibi olan Başak’lar çocuklarıyla kurdukları ilişkide daha kuralcı ve disiplinli olmak isteyebilirler. Onların yeteneklerini geliştirmek veya meslek edinmeleri için kendini geliştirecekleri eğitimlere veya kurslara gitmelerine ön ayak olabilirsiniz. Çocuklarla gençlerle çalışmak isteyen Başak’lar varsa bu alanda da oldukça verimli koşullar var. Uzaklara taşınmak isteyen, yabancılarla yeni bir kültürle veya yaşam trendiyle tanışmak isteyen Başak’lar için bu yıl beklenmedik değişim fırsatları da içeriyor.

Bu yıl şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter size para kaynaklarınızı artırmak, maddi konularda güçlenmek, ortaklı işlerden para kazanmak, yeni bir iş kurmak veya para kazanabilecek yeni yetenekler geliştirmek alanından şans getirecek. Aileyle veya eşinizle ortak bütçenizi kontrol ederek büyümek, stratejik düşünerek sizi daha iyi bir geleceğe taşıyacak maddi kararları alabilirsiniz. Aile, ev hayatı, yerleşim konuları bu yıl sorumluluklar üstleneceğiniz bir alan. Ailenizin üyelerine, anne babanıza ve çocuklarınıza karşı çok daha fazla sorumluluk duygusu taşıyarak hareket edeceksiniz ve gelecek kararlarınızı alırken daha gerçekçi sağlam ve tedbirli bir geleceğe doğru yeniden yapılanmak için alınması gerektiğini fark edeceksiniz. Bazı Terazi’ler bu yıl ev almak, ev satmak, evlenmek, boşanmak gibi konularda karar almak isteyebilirler. Tutulmalar bu sene sizin aşk hayatınızı arkadaşlıklarınızı etkileyen alanda gerçekleşecek. Bu dönemde hayatınıza yeni bir aşk girebilir, yeni çevrelere sosyal etkinliklere gruplara düşünce gruplarına dahil olabilirsiniz, hayatınıza bu alanlardan yeni birileri girebilir. Yaratıcı çalışmalar hobiler ve yetenek geliştiren veya yeteneklerinizi değerlendirmenize imkan veren her konu sizde yeni değişimlere yer açacaktır. Bu yıl sonunda zihinsel konularda eğitimlerde ve kurslarda olanaklarınızı iyileştirecek koşullar olacaktır. Kendinizi geliştirmek, ufkunuzu genişletmek için bilgilenip öğrenmek isteyeceksiniz. Yolculukların gezmenin görmenin bol olacağı bir süreç başlayacak. Bazı Terazi’ler taşınabilir, yer değiştirebilir, daha fazla yollarda vakit geçirmeye başlayabilir. Ticari girişimler yapmak için de harika bir dönem başlayacak 2018 Kasım’dan itibaren. Kardeşler akrabalar yakın çevre okul arkadaşları komşularınızla ilişkileriniz iyileşecek ve size şanslı gelecek.

Bu yıl şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter burcunuzda yer alıyor, ilişkilerde aşk ve evlilikte yılın en şanslı burcu sizsiniz. Bu yıl hayatınıza çekici karizmatik tutkulu ve derin bir ilişki girebilir. Hayatında aşkı yaşayanlar bu dönemde daha yakın sahiplenici ve geleceğe adım atmak üzere ortak kararlar alarak ilişkinizde ilerleyebilirsiniz. Gelecek hedefleriniz bu yıl gerçekleşecektir. Evlenmek ev ve aile kurmak isteyen Akrep’ler için de fırsat var. Görünümünüzü yenilemek, daha çekici görünmek için değişim yapabilirsiniz. Detoks yapmak zayıflamak rejim ve diyet konularına eğilmek isteyebilirsiniz. Kariyer alanında yapacağınız girişimler size olumlu yansıyacaktır. Bunun yanı sıra bu yıl ev veya yerleşim alanınızı değiştirmek taşınmak isteyebilirsiniz. İsteyen Akrepler araçlarını, teknolojik aletlerini değiştirip yenileyebilirler. Kardeşlerinizle, yakın akrabalarla, okul arkadaşlarınız ve komşularınızla ilişkilerinizi dengelemeli ve kendinizi daha iyi nasıl ifade edeceğinizi düşünmelisiniz. Okul hayatı, kurslar, eğitimler sizi bu yıl daha çok meşgul edebilir, eğitim haberleşme ve iletişim konularını ciddiye almalı sorumluluklarınızı yerine getirmek için kararlı davranmalısınız. Tutulmalar bu yıl sizin ev aile ve kariyer alanınızı etkileyecek. Yeni ev almak, satmak, ev değiştirmek, yenilemek, evlenmek ve kariyerinizi yeni ufuklara taşımak için çok fırsatınız olacak. Yenilenme enerjisi bu yıl sizi sarıyor ve kafanızda birçok proje olacağı kesin. Yaz başından itibaren Uranüs evlilik ciddi beraberlikler ve sosyal birliktelikler alanınıza geçiş yapacak evli Akrep’ler eşleriyle birlikte daha hareketli aktif etkinliklere katılmaya başlayacaklar ilişkiler daha özgür ve bireysel farklılıkların ortaya çıktığı bir sürece girecek uyum sağlamak için çaba göstermelisiniz. Diğer yandan bekar Akrep’lerin karşısına sürpriz beklenmedik heyecanlı enerjisi yüksek birisi çıkabilir. Eşiniz veya partnerinizle alışmış olduğunuz ortamın dışında, daha heyecanlı dinamik entelektüel yaratıcı zihinsel ortamlara girip yeni şeyler yapmayı deneyebilirsiniz. Bu yılın sonunda maddi konularda çok daha şanslı olmaya başlayacaksınız para ve bütçenizi dengelemeyi başarırsanız kaynakları büyütmek yatırım yapmak ve zenginleşmek için çok fırsat gelecektir.

Bu yıl şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter sizin bilinçaltınızı spiritüel konuları kolektif çalışmaları iyilik ve yardımseverlikle ilgili işleri temsil eden alanınızda olacak. İç dünyanıza çok daha fazla eğilmek kendinizi derinden tanımak ve dönüştürmek isteyebilirsiniz. Bu çerçevede psikolojik çalışmalar yapabilir, terapiler alabilir, metafizik ve manevi konularla ilgilenebilirsiniz. Yalnız başına çalışmak kendi alanınızda iş yapmak zihinsel anlamda konsantre olmak istediğiniz, derinleşmek istediğiniz her konuda size gökyüzü destek veriyor. Maddi konular bu yıl ayaklarınızı yorganınıza göre uzatmayı gerektiriyor. Kaynaklarınızı ve yatırımlarınızı iyi değerlendirmeli, bütçenizi disiplinli ve akılcı bir bakış açısıyla ele almalısınız. İş kurmak, ortaklık yapmak, aile ile iş yapmak, işle ilgili yeteneklerinizi geliştirmek, kaynakları artırmak için emek ve çaba harcayacaksınız. Bazı Yay’lar Yaz başından itibaren iş değiştirmek, işte yer değiştirmek ve çalışma koşullarını değiştiren etkiler altında kalabilir. Bu daha iyi özgür ve mutlu olabilmek için yer alacak değişimler olacak. Sağlığınızı ele alırken beslenme konusuna ağırlık vermelisiniz. Sağlıklı yemek spor yapmak direncinizi artırmak için kendinize özen göstermelisiniz. Tutulmalar bu yıl eğitimler kurslar sınavlar ticari girişimler kısa ve uzun yolculuklar alanınızda yer alıyor. Hayata bakış açınızın değiştiğini kendinizi bilgi ve donanım bakımından geliştirip yenilediğinizi göreceksiniz. Yer değiştirmek taşınmak yeni komşular veya arkadaşlar edinmek söz konusu olabilir. Araçlar ve gereçlerinizi yenileyebilir satabilir yenisini alabilirsiniz. Web siteleri, sosyal medya, geziler, yolculuklar, kurslar, kitaplar, sunumlar ve anlatımlar, sözel ifade ve bilgi aktarımı üzerinde daha fazla meşgul olacağınız konulardan olacaktır. Bu yıl sonunda ilişkiler alanında çok daha şanslısınız. Hayat hedeflerinize çok daha fazla odaklanıp dileklerinizi gerçekleştirebileceğiniz adımları atabileceksiniz çünkü şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter 2018 Kasım’dan itibaren burcunuza geçiş yapacak ve iyilik ve fırsatları size yansıtmaya başlayacak.

Bu yıl şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter sizin arkadaşlıklar, grup etkinlikleri, ekip çalışmaları ve sosyal yaşam alanınızda yer almakta. Yeni arkadaşlar edinebilir, yeni bir çevreye ve arkadaş grubuna dahil olabilirsiniz. Gelecek hedeflerinizi planlayıp hayata geçirmek için fırsatlara doğru ilerleyebilirsiniz. Topluluklarla yapacağınız faaliyetler daha artacaktır, bir ekip çalışması içinde yer alabilirsiniz ve size derinlemesine kendinizi tanımak mutlu olmak kişisel anlamda gelişmek hissi ve şansı verecek etkinliklere katılabilirsiniz. Sorumlulukları, ciddi ve disiplinli olmayı olgunlaştıran yaşam deneyimlerini temsil eden Satürn bu yıl burcunuzda geçiş yapacak. İlişkilerde, evlilikte, iş ortaklıklarında, kariyer hedeflerinde daha somut, profesyonel, ciddi adımlar atabilirsiniz. Hayatınızı yeniden planlamak yapılandırmak ve istediğiniz koşul ve şartlara uygun değişimler yapmak için fırsatınız olacaktır. Kemiklere, dişlere, saçlar ve iskeletinize özen göstermeli, bedeninizi güçlendirecek önlemleri almalısınız. Tutulmalar bu yıl sizin maddi kaynakları temsil eden alanınızda yer alacak. Daha fazla para biriktirmek, bütçenizi iyi yapmak, yatırımlar yapmak için karar almak ve bunu bilgiyle deneyimle birleştirerek işinizi büyütmek ve geliştirmek isteyebilirsiniz. Kredileri borçları ödemek para akışınızı kontrol etmek için çaba sarf edebilirsiniz. Hayatınıza daha fazla mutluluk ve eğlence katmak için neler yapabileceğinizi görüp kendinizi bireysel olarak tanımak değiştirmek ve yenilemek için harika bir fırsatınız var, kendinize çok daha fazla değer vereceğiniz bir yıl olacak bu. Yıl sonuna doğru içsel anlamda sizi güçlendirecek, manevi, spiritüel ve metafizik konularda sizi yeni bir bakış açısına götürecek konularla ilgilenebilirsiniz. Çalışma koşullarınızı rahatlatacak, size daha fazla özgürlük ve serbest hareket etme şansı tanıyacak bir günlük yaşam veya çalışma düzenine geçiş yapabilirsiniz.

Bu yıl şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter size kariyer alanında şans getirecek. İş ve kariyer konularında ilerleme gelişme ve hedeflerinize ulaşma fırsatı yakalayacaksınız. Toplum önünde daha fazla prestij statü ve tanınırlık elde etme şansınız olacak. Tutulmaların da bu yıl burcunuzda gerçekleşmesi nedeniyle çalışma alanında istediğiniz değişimleri hayata geçirme imkanı bulabileceksiniz. Ev ve aile yaşamınızı da dengelemek, yerleşimde değişimler yapmak isterseniz, ev hayatınızda daha rahat edeceğiniz gelişmeleri hayata geçirebileceğiniz, dilerseniz ev kurabileceğiniz, aile olabileceğiniz fırsatlar gelecektir. Eğer iş kurmakla ilgili planlarınız varsa, uzmanlığınızı profesyonel biçimde kullanmak üzere harekete geçebilirsiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni Satürn bu yıl daha içe dönük olmak isteyeceğiniz, kendinize daha fazla zaman ayırmanız gerekliliğine işaret eden bir alanda geçiş yapıyor olacak. Özgür kalmak, zamanınızı nasıl değerlendirdiğinize önem vermek, ilgilenmek istediğiniz konulara vakit ayırmak, spiritüel ve bilinç altını ilgilendiren konularla ilgilenmek, sizi sıkan ve kısıtlayan iş ve çalışma koşullarını değiştirmek ve sorumluluklarınızın daha az yorucu bir şekilde üstesinden gelebilmek için yeni bir plan yapma imkanı bulacaksınız. Yıl sonundan itibaren yeni çevrelere girecek, yeni arkadaşlıklar edinecek, geleceğe yönelik zihinsel ve entelektüel değerlerinizi hayata katacak yenilikler yapmak üzere şanslı olacaksınız.

Bu yıl şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter size akademik çalışmalar, sınavlar, yabancılarla ve uzaklarla ilişkiler, resmi kurumlarla ve adaletle ilgili konularda destek verecek. Hayata yeni bir bakış açısı ve vizyonla bakmak, geleceğinize dair sizi geliştirecek ve mutlu edecek konulara eğilmek bilgilenmek eğitim almak için şans bulacaksınız. Bu sene bol bol seyahat edebilirsiniz. İsteyen Balık’lar basın yayın medya reklam kampanya ve promosyonlarla sosyal medya veya internet siteleri aracılığıyla para kazanmak tanınmak fikirleri paylaşmak bakımından girişimlerde bulunabilirler. Manevi tarafınızı daha fazla yaşamak arzusu duyabilirsiniz, spiritüel metafizik konulara eğilerek , bu alanda sizi geliştirecek eğitimler alabilir, yolculuklar yapabilir, yeni kültürler ve felsefelerle haşır neşir olabilirsiniz. Hukuki işleri olan Balık’lar adaleti sağlamak için şanslı olacaklar. Bu yıl arkadaşlarınızı daha yakından tanıma ve ilişkilerinizi olgunlaştırma şansınız var. Gruplar içinde ve ekip çalışmalarında daha fazla sorumluluk yüklenebilirsiniz. İçinde sosyal gruplar, bilgi paylaşımı entelektüel veya bilimsel teknolojik konular olan işlerden gelir elde edebilirsiniz. Uzmanlığınızı artırmak için insanlarla bir arada olmak gerekebilir. Tutulmalar bu yıl sizin iş ve çalışma koşullarınızı etkileyen alanda gerçekleşmeye devam edecek. Çalışma koşullarınızı değiştirmek daha sizi mutlu edecek yaratıcı yanınızı ve kişisel ifadenizi rahat ortaya koyabileceğiniz bir koşulda çalışmayı arzu edebilirsiniz. iş değiştirmek isterseniz bu yıl bu konuyu ele alabilirsiniz. Sağlığınız da önem verdiğiniz bir konu olacaktır. Bedeninize daha iyi bakmak ve güçlenmek için adımlar atabilirsiniz. Bu yıl sonunda şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter iş ve kariyer alanınıza geçiş yapacak istediğiniz kariyer çıkışını fırsatları prestiji ve tanınırlığı elde etmek üzere size şans getirmeye başlayacak.